ØKONOMISK BIDRAG

Omvendt Julenisse ønsker å hjelpe
vanskeligstilte barnefamilier som trenger litt ekstra til jul.

Vi håper du/dere kan bidra med å gi bort leker som barna deres ikke leker med mer som andre barn kan ha nytte av. Lekene må være hele.

Du kan også bidra med økonomisk støtte følgende steder:

ØKONOMISK BIDRAG: TELEMARK
ØKONOMISK BIDRAG: OSLO
ØKONOMISK BIDRAG: ROMERIKE
ØKONOMISK BIDRAG: VESTFOLD
ØKONOMISK BIDRAG: ØSTFOLD

GAVER OG MAT

Vi har flere måter å hjelpe oss å hjelpe andre mennesker om du ønsker å gi gaver eller mat.

I tiden som leder opp mot jul har vi handlevogner i mange matbutikker i de fylkene vi er tilstede. Der kan du/dere donere mat og husholdningsartikler.

Vi er også tilstede på kjøpesentere og enkelte andre lokasjoner med vårt Juletre. Her henger det lapper med ønsker hvor du kan donere en gave fra en eller flere lapper dere velger.

Vi tar også imot øvrige donasjoner til bruk i noens husholdning. Er det noe du har dobbelt av, ikke bruker nok, ikke bruker lengre osv, så kan dette være verdifullt for andre mennesker. Vi setter pris på at dere gjør dere litt flid med å ikke gi oss ødelagte, skitne eller ukurrante gjenstander.

HOVEDKONTOR, HANDLEVOGNER
OG  ØNSKETRÆR

På kartet under kan du finne frem til hvor du kan donere mat i handlekurver, hvor du kan plukke gaveønsker fra våre juletrær, og sist men ikke minst hvor du finner oss.

Driver du en butikk e.l. og ikke finner deg selv på listen, så er det bare å ta kontakt med oss. Vi ser frem mot å ha deg med på laget!

[hmapsprem id=1]