FAQ ( OFTE STILTE SPØRSMÅL )

Kan alle søke på gaver og mat?

Alle som trenger hjelp til mat og / eller gaver til barna kan søke. Omvendt Julenisse forbeholder seg retten til å avvise søknad uten begrunnelse.

Blir mat og gaver kjørt ut?

Ja! Vi kontakter deg føre levering. Er du ikke hjemme settes varene på trappa. Bor du i blokk så avtal med oss først - så vi finner en god løsning.

Mat og allergi

Vi har ikke tatt hensyn til allergier, så du må selv sjekke hva du kan bruke og hva du må erstatte med tilsvarende produkt mht allergien din.

Er jeg anonym som søker?

Ja vi har vårt personvern som ivaretar dine interesser for anonymitet.

I en del av vår prosess er vi nødt til å ha din adresse og annen informasjon - for å kunne levere mat og gaver. Ingen av denne informasjonen går utenfor vår organisasjon.

Vi prøver å gjøre hele prosessen så anonym som mulig. Du kan også lese mer om dette på "personvern" siden vår.

Hvordan bidrar jeg?

Det finnes mange måter å bidra til vårt arbeid på. Les mer på våre sider om Bidrag her.

Kan jeg søke for andre?

Nei det kan du ikke!

Selv om det fremstår som en hyggelig gest er det mange årsaker til at vi har valgt å ikke tillate det.

Om du derimot blir bedt om hjelp til å fylle ut skjemaet av vedkommende som ønsker å søke, kan du selvfølgelig gjøre dette.

Det som er viktig er at all informasjon som fremkommer i søknaden kun er om personen som du hjelper å fylle ut skjemaet for. Vi ringer, sender e-post og leverer opp mot den informasjonen, så det er helt nødvendig at informasjonen kun er søkeren sin.

Jeg har ikke e-post adresse! Hva gjør jeg?

Vi krever at våre søkere fyller inn sin e-post adresse, så om du ikke har en e-post adresse er dette noe du selv kan løse raskt.

Det finnes mange tilbydere av gratis e-post og vi velger kun å trekker frem én vi vet er en sikker og stabil leverandør.

Gå til https://support.google.com/mail/answer/56256?hl=no og registrer en ny e-post adresse for deg selv ved å følge punktene som står beskrevet på siden. Detter tjenesten Gmail som er Google sin e-post tjeneste.

Jeg ønsker å starte en region/fylkesavdeling. Hvordan går jeg frem?

Vi er alltid interressert i å komme i kontakt med ildsjeler som har et hjerte for veldedig arbeid i sitt nærområde.

Ta kontakt med oss på hovedkontoret via e-post eller telefon, så tar vi det videre derfra. Vi ser frem mot å høre fra deg!